סלט ברוקולי חזה עוף ובצל סגול

סלט ירוק ורענן, עשיר בברזל וחלבונים. מנה טעימה ודלת קלוריות.

סלט ברוקולי חזה עוף ובצל סגול
רכיבים למתכון סלט ברוקולי חזה עוף ובצל סגול
1 שקית ברוקולי קפוא
1 כף שמן זית
500 גר' חזה עוף פרוס לפרוסות דקות
1 בצל סגול גדול פרוס לטבעות
לרוטב:
¼ כוס שמן זית
½ כוס מיץ לימון
3 כפות חומץ בלסמי
1 כף ליצוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנת מתכון סלט ברוקולי חזה עוף ובצל סגול
מרתיחים בסיר גדול מי מלח, מוסיפים את הברוקולי מביאים לרתיחה נוספת ומסננים. במחבת עמוקה מטגנים את רצועות חזה העוף עד להזהבה, מוסיפים את הברוקולי, מבשלים כ-5 דקות נוספות עד שהברוקולי מתחיל להתרכך. מסדרים בכלי את הברוקולי עם רצועות העוף מוסיפים מעל את פרוסות הבצל הסגול, ויוצקים מעל את כל חומרי הרוטב.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf