סלט דג כבוש

שילוב מעניין בין דג כבוש, שמנת חמוצה ותפוחים, מנה מזרח אירופאית מובהקת, להגיש עם לחם שחור טרי.

סלט דג כבוש
רכיבים למתכון סלט דג כבוש
4 פרוסות דג מטיאס נקי
2 תפוחים ירוקים
1 בצל גדול
2-3 כפות חומץ
2 כפיות ליצוף
2 גביעי שמנת חמוצה
אופן הכנת מתכון סלט דג כבוש

חותכים את הדג והתפוחים לקוביות קטנות. את הבצל פורסים לרצועות דקות לאורכו. מוסיפים את שאר החומרים, בוחשים והסלט מוכן!!!

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf