סלט חצילים

סלט חצילים קל להכנה, ללא טיגון, משודרג בריאותית.

סלט חצילים
רכיבים למתכון סלט חצילים
2 חצילים פרוסים לרוחב לעיגולים
3 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות
3 שיני שום כתושות
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
¼ כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מיץ מ-1 לימון
אופן הכנת מתכון סלט חצילים

מניחים את הפרוסות החצילים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים אותן בשמן זית, זורים מעליהן מלח ופלפל ואופים כ-20 דקות בחום בינוני עד להזהבה קלה. מוציאים מן התנור ונותנים לחציל להתקרר מעט. חותכים לקוביות גדולות ומערבבים בקערה יחד עם שאר רכיבי הסלט. מגישים עם טחינה והרבה לחם טרי.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf