סלט טופו ועדשים

שילוב מיוחד של טעמים וצבעים. סלט העשיר בחלבונים מן הצומח.

סלט טופו ועדשים
רכיבים למתכון סלט טופו ועדשים
2 כוסות עדשים ירוקות מבושלות ומסוננות
2 בטטות מבושלות חתוכות לקובית קטנות
300 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות
3 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
2 גבעולי סלרי קצוצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנת מתכון סלט טופו ועדשים
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים קלות בצל וטופו עד להשחמה קלה, מפלפלים וממליחים.מוסיפים עדשים ובטטה 3 דקות נוספות.מכבים את האש ומוסיפים את הסלרי, מתקנים תיבול  ומגישים חם, אפשר בליווי יוגורט עיזים.
 
 
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf