סלט סלק

סלט דל קלוריות וחשוב לבריאות מערכת כלי הדם ומערכת העיכול.

סלט סלק
רכיבים למתכון סלט סלק
3 סלקים גדולים
¼ כוס שמן זית
מיץ מ-1 לימון
3 כפות חומץ בן יין
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כפית שום כתוש
אופן הכנת סלט סלק
את הסלקים ניתן לבשל בשני אופנים דרך אחת: ניתן לבשל כשעה וחצי במים ולקלוף אותם והדרך השנייה: ניתן לשמן אותם קלות בשמן זית, לעטוף בנייר כסף ולאפות בתנור בחום בינוני כשעה- אפיית הסלקים שומרת יותר על הערכים התזונתיים שלהם. חותכים את הסלקים לקוביות, מכניסים לכלי הגשה ומתבלים. רצוי לקרר לפני ההגשה ולקשט בכוסברה או פטרוזיליה קצוצה טרייה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf