סלט עוף ומנגו

סלט עשיר בטעמים מהמטבח הקאריבי. שילוב מושלם של רכיבים.

סלט עוף ומנגו
רכיבים למתכון סלט עוף ומנגו
3 יחידות חזה עוף
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן זית לטיגון
3 אבוקדו קלופים חתוכים לקוביות גדולות
2 מנגו קלופים חתוכים לקוביות גדולות
4 כפות עלי נענע קצוצים
6 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
1 שן שום כתושה
עלי חסה אמריקאית קרועים לחתיכות גדולות.
 
אופן הכנת מתכון סלט עוף ומנגו
מורחים את חזה העוף בשמן זית, ממליחים ומפלפלים משני הצדדים וצולים על המחבת (רצוי מחבת פסים) כ- 5 דקות מכל צד. מוציאים לכלי ופורסים לרצועות עבות.מסדרים בכלי את עלי החסה, האבוקדו, המנגו וחזה העוף.בקערה מערבבים: שמן זית, מיץ לימון, עלי נענע קצוצים, שן שום כתושה מלח ופלפל.יוצקים על תערובת החסה ומערבבים עם הידיים בעדינות.
 
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf