סלט תפוחי אדמה, כרוב ובצל מטוגן

סלט עשיר בטעמים נפלאים של בצל מטוגן, תפוחי אדמה וכרוב, נפלא לחגים ולאירוח.

סלט תפוחי אדמה, כרוב ובצל מטוגן
רכיבים למתכון סלט תפוחי אדמה, כרוב ובצל מטוגן
2 תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות
1 כרוב לבן קצוץ דק
4 בצלים פרוסים דק
6 כפות שמן זית
חופן פטרוזיליה קצוצה
מיץ מ-1 לימון
מלח ופלפל שחור- לפי הטעם
אופן הכנת מתכון סלט תפוחי אדמה, כרוב ובצל מטוגן

מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד להשחמה מלאה, מעבירים לקערה.  מערבבים פנימה את כל הרכיבים ומתבלים. ניתן להוסיף גם 1 כף מיונז או כל רוטב אחר.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf