סלמון בגריל

מתכון בריא ועשיר בחומצות שומן חיוניות מן החי, מהיר הכנה ודל קלוריות.

סלמון בגריל
רכיבים למתכון סלמון בגריל
4 נתחי סלמון
3 שיני שום כתושות
מעט שמן זית
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
½ כוס יין לבן חצי יבש
אופן הכנת מתכון סלמון בגריל

מניחים את נתחי הסלמון על נייר כסף. מערבבים את שמן הזית עם היין, השום ויוצקים מעל הדגים. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. עוטפים את הדגים היטב עם נייר הכסף ואופים על חום גבוה (200 מעלות) במשך 20 דקות.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf