ספגטי בשום ונענע

מנת פסטה טעימה ורעננה, מתכון קל ומהיר הכנה.

ספגטי בשום ונענע
רכיבים למתכון ספגטי בשום ונענע
1 חב' פסטה מבושלת ע"פ הוראות היצרן ומסוננת.
5 שיני שום
50 גר' עגבניות מיובשות בשמן
6 כפות שמן זית
½ כוס עלי נענע קצוצים
מלח פלפל שחור
½ מיכל שמנת מתוקה (לא חובה)
אופן הכנת מתכון ספגטי בשום ונענע

מטגנים את השום בשמן זית, מוסיפים את העגבניות המיובשות חתוכות לרצועות דקות ומעט מלח ופלפל. כאשר הפסטה מוכנה, לוקחים שליש כוס מהמים שבהם היא בושלה ומוסיפים לרוטב. מוסיפים את הנענע, קצוצה דק מערבבים ושופכים מיד על הפסטה. אפשר גם להוסיף 1/2 מיכל שמנת שתעשה מזה ממש חגיגה אמיתית.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf