ספגטי עם כבד עוף

מתכון קל הכנה וכל כך טעים לפסטה ברוטב כבדי עוף וירקות.

ספגטי עם כבד עוף
רכיבים למתכון ספגטי עם כבד עוף
3 כפות שמן זית
500 גר' כבדי עוף חתוכים לקוביות קטנות
1 שן שום כתושה
4 עגבניות קלופות וקצוצות
½ כוס עלי בזיליקום קצוצים
חבילת פסטה מבושלת על פי הוראות יצרן ומסוננת
 כחצי כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
אופן הכנת מתכון ספגטי עם כבד עוף
במחבת רחבה מחממים שמן זית ומטגנים את כבדי העוף, השום, הפלפל האדום עד להזהבה קלה. מפלפלים וממליחים.מוסיפים למחבת את העגבניות והבזיליקום וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עוד כ- 5 דקות. מוסיפים פנימה את הפסטה ומערבבים היטב. מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם.
 

 

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf