ספגטי עם קישואים

ספגטי בשילוב קישואים, שילוב מושלם ומשביע.

ספגטי עם קישואים
רכיבים למתכון ספגטי עם קישואים
1 חב' פסטה פנה-מוכנה עפ"י הוראות יצרן ומסוננת
4 קישואים קטנים
4 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
½ כפית מלח
¼ כפית פפריקה
1 שמנת מתוקה
2 כפות גבינה צהובה מגוררת
פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנת מתכון ספגטי עם קישואים

שוטפים את הקישואים (לא קולפים אותם) חותכים לפרוסות דקות. בסיר גדול מחממים שמן ומטגנים את הקישואים 5 דקות עד הזהבה מתבלים ומוסיפים את השמנת, התבלינים והגבינה הצהובה. מוסיפים לסיר את הפסטה, מערבבים היטב ומגישים.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf