סקונס ללא סוכר

לחמניות בריטיות טעימות, להגשה עם חמאה וריבה.

סקונס – מאפים קטנים
רכיבים למתכון סקונס – מאפים קטנים
2 כוסות קמח
¼ כוס ליצוף
1 כפית אבקת אפייה
¼ כפית מלח
6 כפות חמאה קרה
2 ביצים
7 כפות חלב / ריויון
אופן הכנת מתכון סקונס – מאפים קטנים

מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את כל חומרי הבצק יחד ויוצרים כ-15 עיגולים קטנים. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20 דק' בחום בינוני. מגישים עם הרבה ליצוף וחמאה.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf