עגל ביין לבן

מנה עיקרית נפלאה, קלה להכנה, מתאימה במיוחד לאירוח ולערבי חג.

עגל ביין לבן
רכיבים למתכון עגל ביין לבן
1 ק"ג פילה עגל חתוך לקוביות קטנות
½ כוס קמח
מלח ופלפל שחור
½ כוס שמן זית
½1 כוס יין לבן
3 חלמונים טרופים
1/3 כוס מים
½ חב' פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנת מתכון עגל ביין לבן

מערבבים את הקמח עם המלח והפלפל ולטבול את חתיכות הבשר בתערובת, במחבת רחבה מטגנים את חתיכות הבשר בשמן זית עד השחמה. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים כ- 20 דקות עד שהבשר רך. מערבבים חלמונים ו-1/3 כוס מים ויוצקים תוך כדי ערבוב על הבשר. מקשטים בפטרוזיליה.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf