עוגת אפרסקים ללא סוכר

עוגה ספוגית ועסיסית של אפרסקים ושמנת, ללא סוכר.

מתכון עוגת אפרסקים
רכיבים למתכון עוגת אפרסקים
4 ביצים מופרדות
½1 כוס ליצוף
1 כוס אפרסקים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות ( אפשר גם משימורים)
1 שמנת מתוקה
¾ כוס שמן קנולה
2 כוסות קמח תופח
½ כפית סודה לשתייה
½ כפית קינמון
אופן הכנת מתכון עוגת אפרסקים

מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים בהדרגה את כל שאר הרכיבים, מעבירים לתבנית משומנת ואופים 45 דק' בחום בינוני. כשהעוגה מוכנה וחמה, ניתן להזליף מעל עוד כ-3 כפות ליצוף מהולות במים חמים כדי להרטיב את העוגה.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf