עוגת גבינה ללא סוכר עם ביוקל וליצוף

תחליף דל קלוריות ועשיר בסיבים תזונתיים לעוגת הגבינה האהובה.

עוגת גבינה עם ביוקל וליצוף
רכיבים למתכון עוגת גבינה עם ביוקל וליצוף

750 גרם גבינה לבנה 5%
 1שמנת חמוצה
 7ביצים מופרדות
 6כפות ביוקל מועשר בסיבים תזונתיים
3 שקיות סוכר וניל
 ¾כוס קמח תפוחי אדמה
 1כוס ליצוף/ ליצוף ברי

אופן הכנת מתכון עוגת גבינה עם ביוקל וליצוף

מקציפים חלבונים עד קבלת קצף רך, תוך כדי הקצפה מוסיפים 3 כפות ביוקל. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים עם 3 כפות ביוקל, סוכר וניל, גבינות, שמנת חמוצה, ליצוף וקמח תפוח אדמה. לשפוך את התערובת לתוך תבנית משומנת (רק בתחתית). בזמן האפייה, להניח את תבנית האפייה בתוך תבנית עם מים. לאפות ב- 250 מעלות 15 דקות, להוריד את החום ל-150 מעלות לעוד שעה ורבע.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf