תחליף דל קלוריות ועשיר בסיבים תזונתיים לעוגת הגבינה האהובה.

רכיבים למתכון עוגת גבינה עם ביוקל וליצוף
אופן הכנת מתכון עוגת גבינה עם ביוקל וליצוף
מקציפים חלבונים עד קבלת קצף רך, תוך כדי הקצפה מוסיפים 3 כפות ביוקל. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים עם 3 כפות ביוקל, סוכר וניל, גבינות, שמנת חמוצה, ליצוף וקמח תפוח אדמה. לשפוך את התערובת לתוך תבנית משומנת (רק בתחתית). בזמן האפייה, להניח את תבנית האפייה בתוך תבנית עם מים. לאפות ב- 250 מעלות 15 דקות, להוריד את החום ל-150 מעלות לעוד שעה ורבע.