עוגת ליצוף פרג ויין ללא סוכר -טעימה ומשכרת

עוגה חגיגית ללא סוכר בעלת שילוב טעמים מושלם, לאירוח ולארוחות חג.

עוגת ליצוף פרג ויין -טעימה ומשכרת
רכיבים למתכון עוגת ליצוף פרג ויין -טעימה ומשכרת

5 ביצים מופרדות
1 כוס ליצוף
קורט מלח
½ כוס שמן קנולה
1 כוס יין מתוק (מדרה, פורט, פורת, מרסלה וכו')
2 ו1/3 כוסות קמח
1 כף אבקת אפיה
½ כפית מלח
½ כוס פרג לא טחון

אופן הכנת מתכון עוגת ליצוף פרג ויין -טעימה ומשכרת

מחממים את התנור לחום בינוני נמוך 160-170 מעלות, משמנים את התבנית ומקמחים קלות, מקציפים חלבונים  עם קורט מלח עד היווצרות קצף יציב. בקערה נפרדת טורפים את החלבונים, השמן, היין והליצוף לתערובת אחידה, מוסיפים את כל שאר רכיבי העוגה ומקפלים את התערובת בעדינות לתוך תערובת קצף החלבונים. יוצקים לתבנית משומנת ואופים 50-60 דק' בחום בינוני.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf