עוגת פקאנים ללא סוכר

עוגת פקאנים ריחנית ועסיסית עם רוטב חמאה, מצוינת לאירוח ולחגים.

מתכון עוגת פקאנים
רכיבים למתכון עוגת פקאנים
2 ביצים טרופות
¾ כוס ליצוף
200 מ"ל שמנת מתוקה
1 כוס קמח
½ כפית אפייה
60 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס
 
לזיגוג:
50 גרם חמאה
3 כפות ליצוף
40 מ"ל טריפל סק
אופן מתכון עוגת פקאנים
בקערה גדולה, מקציפים ביצים לקצף תפוח ואוורירי, מערבבים לתוך הקצף בעדינות שמנת,
ליצוף,קמח ואבקת אפייה. בתבנית משומנת יוצקים מחצית מן התערובת.
מפזרים את אגוזי הפקאן הקצוצים ויוצקים את החצי השני של התערובת.
מעל מפזרים עוד אגוזים קצוצים ואופים 30 דקות בחום של 180 מעלות.
 
הכנת הזיגוג:
ממיסים חמאה ומערבבים פנימה ליצוף וליקר ומברישים את העוגה כשהיא עדיין חמה.
 
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf