עוגה לחג הפסח, עשירה בתפוחים, נפלאה וקלה לסיים ארוחת הסדר או סתם לאירוח.רכיבים למתכון עוגת תפוחים לפסח2 ביצים2 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות¾ כוס ליצוף1 כפית קינמון½ כוס שמן¾ כוס קמח תופח לפסח¼ כוס אגוזי מלך טחונים גס1 כפית אבקת אפייהקורט מלח אופן הכנת עוגת תפוחים לפסחמערבבים בקערה את כל הרכיבים, יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים 45 דקות בחום בינוניקטגוריות מתכוניםמנות לאירוחמתכוני ליצוףמתכונים לפסחעוגות ללא סוכרקלים להכנה