אפונה בנוסח צרפתי

תוספת מיוחדת וטעימה לדגים ועופות. אפונה היא ירק עשיר בויטמין A, מגנזיום ובסיבים תזונתיים.
מתכון אפונה בנוסח צרפתי
רכיבים למתכון אפונה בנוסח צרפתי
50 גרם חמאה
1 כף קמח
300 מ"ל ציר עוף
6-7 עלי מנטה קרועים
1 שקית אפונה עדינה קפואה
½ חסה אמריקאית שטופה ופרוסה דק
מיץ מלימון  מ-1/2 לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן הכנת מתכון אפונה בנוסח צרפתי
מניחים במחבת חמאה וממיסים. מוסיפים קמח ובוחשים במטרפה. מוסיפים את ציר העוף וטורפים היטב על מנת למנוע הצטברות גושים. מוסיפים את עלי המנטה והאפונה וממשיכים לבשל כ- 10 דקות. מוסיפים פנימה את החסה ומיץ הלימון, מערבבים, מתבלים ומגישים.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf