עוף במשרה יפני

עוף בניחוח יפני, טעים וקל להכנה.מגישים עם אורז לבן.

מתכון עוף במשרה יפני
רכיבים למתכון עוף במשרה יפני

1 ק"ג בשר עוף - ללא עצמות
למשרה:
½ כוס יין אדום יבש
¼ כוס רוטב סויה
5 כפיות ליצוף
3 כפיות חרדל
1 בצל גדול, פרוס
3 שיני שום, קצוצות דק
½ כפית פלפל שחור
½ כפית זנגביל טחון

 

אופן הכנת מתכון עוף במשרה יפני

חותכים את הבשר לקוביות בגודל 3 ס"מ. מערבבים יחד את כל רכיבי המשרה. מכניסים את הבשר והמשרה לשקית פלסטיק, מניחים את השקית בכלי ומשהים במקרר למשך 12 שעות לפחות. מדי פעם הופכים את השקית כדי שכל נתחי הבשר יספגו את המשרה. מוציאים את הבשר מהמשרה ומנגבים במגבת נייר. קולים בגריל או על פחמים.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf