פודינג לחם ללא סוכר

ארוחת בוקר חמה וטעימה לימי חורף קרים, מצויין לילדים.

מתכון פודינג לחם
רכיבים למתכון פודינג לחם

6 חלמונים
5 כוסות חלב (1 ליטר)
2 כפיות תמצית וניל
¾ כוס ליצוף
½ כפית קינמון
¼ כפית אגוז מוסקט
8 פרוסות לחם לבן חצויות באלכסון
30 גר' חמאה חתוכה לקוביות

אופן הכנת מתכון פודינג לחם

טורפים את כל הרכיבים מלבד הלחם והחמאה בקערה. משמנים תבנית ומסדרים בה את חתיכות הלחם. יוצקים מעל את בלילת הביצים ומשהים במקרר כשעה לספיגת טעמים. מפזרים מעל את קוביות החמאה. אופים בתנור שחומם מראש בחום נמוך- 150 מעלות כשעה וחצי.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf