פטריות ביין

מנת פתיחה מושלמת של פטריות ביין לארוחה בשרית או חלבית.

מתכון פטריות ביין
רכיבים למתכון פטריות ביין
450 גר' פטריות גדולות (שמפיניון) – רצוי טריות.
1 כוס יין אדום
1 כף בצל יבש קצוץ
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום קצוצה
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
אופן הכנת מתכון פטריות ביין

מקפיצים במחבת שמן זית ופטריות כ-3 דקות עד להזהבה, מוסיפים את היין וכל שאר הרכיבים ונותנים לרוטב להצטמצם כ-7 דקות. מגישים חם.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf