פילה סול ברוטב לימון

מתכון קל הכנה לדג ברוטב מוקרם.

מתכון פילה סול ברוטב לימון
רכיבים למתכון פילה סול ברוטב לימון
3 כפות שמן זית
6 יחידות פילה סול טריים או קפואים שהופשרו
50 גר' חמאה
מיץ מ – 2 לימונים
200 מ"ל שמנת מתוקה
3 כפות עירית קצוצה
מלח
פלפל לבן
אופן הכנת מתכון פילה סול ברוטב לימון
ממיסים חצי מכמות החמאה ושמן הזית במחבת ומטגנים את חתיכות הדג למשך 5 דקות מכל צד ומניחים על צלחת בצד. מוסיפים למחבת את שאר החמאה, הלימון השמנת המתוקה והעירית  ומגביהם לאש גבוהה. מערבבים כל הזמן בעת שמסמיכים את הרוטב, ממליחים ומפלפלים, מכניסים חזרה את חתיכות הדג ומבשלים 5 דקות נוספות. מגישים חם בליווי פירה כרובית או פירה תפוחי אדמה ושום.
 
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf