פילה סלמון צלוי במיסו

סלמון עסיסי ועשיר בטעמים, קל להכנה.

מתכון פילה סלמון צלוי במיסו
רכיבים למתכון פילה סלמון צלוי במיסו

4 שיני שום
3 ס"מ שורש ג'ינג'ר קלוף
½ כוס ליצוף
½ כוס רוטב סויה
250 גר' משחת מיסו לבן מחוממת
50 גר' חמאה מומסת
6 נתחי סלמון גדולים

אופן הכנת פילה סלמון צלוי במיסו

מערבבים במעבד מזון את כל רכיבי הרוטב ומעבירים לקערה. מניחים את נתחי הסלמון בקערה עם הרוטב עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר ליום שלם. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מעבירים את חתיכות הדג לתבנית מרופדת בנייר אפייה וצולים בתנור 15 דקות.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf