פירה אפונה

פירה צבעוני ומגוון- שילוב של אפונה ותפוחי אדמה, הולך נהדר עם דגים.

מתכון פירה אפונה
רכיבים למתכון פירה אפונה
3 כוסות אפונה
3 תפוחי אדמה
3 כפות שמן זית
מלח
1 שן שום כתושה, לא חובה
אופן הכנת פירה אפונה
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות, מבשלים בסיר עם מים עד שתפוחי האדמה רכים ומסננים. מבשלים בסיר נפרד את האפונה כ-5 דקות ומסננים.  מכניסים את תפוחי האדמה והאפונה למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מחית אחידה, מתבלים ומוסיפים את שמן הזית.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf