פירה כרובית

תוספת מושלמת לדגים, פירה שונה ומשודרג בריאותית.

מתכון פירה כרובית
רכיבים למתכון פירה כרובית

1 כרובית גדולה, מופרדת לפלחים
3 כפות שמנת לבישול
1 כף קורנפלור
¼ כוס חלב
מעט אגוז מוסקט
1 כף חמאה/ 2 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס טרי

אופן הכנת מתכון פירה כרובית
מבשלים את הכרובית במים עד ריכוך מלא, מסננים ומרסקים במעבד מזון. מרתיחים חלב ושמנת בסיר, מוסיפים את הקורנפלור תוך כדי בחישה. מוסיפים את הכרובית חזרה פנימה, החמאה וכל שאר התבלינים ממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות תוך כדי בחישה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf