פסטה ברוטב דלעת

מתכון מתוק וטעים לפסטה, שיטה מיוחדת לספיגת טעמי הדלעת בפסטה.

מתכון פסטה ברוטב דלעת
רכיבים למתכון פסטה ברוטב דלעת
500 גר' דלעת חתוכה לקוביות בינוניות
1 חבילה פסטה קצרה ורחבה
4 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
100 גרם חמאה
100 גרם גבינה פרמז'ן
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח
 
אופן הכנת מתכון פסטה ברוטב דלעת

במחבת גדולה מחממים שמן זית ומטגנים את קוביות הדלעת עד הזהבה קלה. יוצקים מים לכיסוי וממליחים. כשהמים נספגים מוסיפים את הפסטה הלא מבושלת, השום והפלפל החריף. מוסיפים עוד מים חמים ומערבבים מדי פעם. מוסיפים כל פעם עוד מעט מים עד שהפסטה מבושלת (ממש כמו בריזוטו). מוסיפים תוך כדי ערבוב את הפרמז'ן, החמאה והפטרוזיליה. מערבבים היטב ומגישים מיד

 
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf