פסטה ברוטב פטריות

מתכון לפסטה עשירה בטעמים של פטריות.

מתכון פסטה ברוטב פטריות
רכיבים למתכון פסטה ברוטב פטריות
1 חבילת פסטה- מוכנה על פי הוראות יצרן ומסוננת
30 גר' פטריות פורצ'יני מיובשות מושרות כשעה בחצי כוס מים חמים
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק
2-3 פטריות פורטובלו / יער פרוסות דק
4 שיני שום פרוסות
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
4 כפות שמן זית
אופן הכנת מתכון פסטה ברוטב פטריות

מחממים במחבת את שמן הזית והשום. סוחטים את הפורצ'יני (שומרים את מי ההשריה), קוצצים ומוסיפים למחבת. מוסיפים את הפטריות הטריות והתבלינים. מפזרים את הפטרוזיליה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כרבע שעה. מעבירים מחצית מהפטריות לבלנדר. יוצקים פנימה את מי ההשריה של הפטריות (ללא המשקעים שבכוס) ומרסקים לרוטב חלק. מחזירים את הרוטב למחבת עם הפטריות, מערבבים דקה ויוצקים על הפסטה.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf