פסטה ברוטב רוזה

פסטה קלאסית וטעימה בניחוח איטלקי.

מתכון פסטה ברוטב רוזה
רכיבים למתכון פסטה ברוטב רוזה
1 חבילת פסטה מוכנה לפי הוראות יצרן ומסוננת
4 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום כתושות
1 קופסת עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
1 שמנת לבישול- 10% שומן
½ כוס מים/ ציר ירקות
2 כפות רסק עגבניות
חופן עלי בזיליקום טריים קרועים
מלח, פלפל שחור
אופן הכנת מתכון פסטה ברוטב רוזה

מטגנים בצל ושום בשמן הזית עד להזהבה. מוסיפים את קוביות העגבניות וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות. מוסיפים את שאר הרכיבים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את הפסטה ומגישים מייד. לפני ההגשה, ניתן לפזר גבינת פרמז'ן מגוררת.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf