פסטה סגולה ופיקנטית

מנת פסטה יחודית וצבעונית. קלה להכנה ואהובה במיוחד על ילדים.

מתכון פסטה סגולה ופיקנטית
רכיבים למתכון פסטה סגולה ופיקנטית

½ חבילה פסטה מסוג כלשהו
1 סלק שטוף וקלוף
4 כפות שמן זית
¼ שקית אפונה קפואה
3 שיני שום כתושות
חופן עלי בזיליקום
גבינת פרמז'ן לגירוד

אופן הכנת מתכון פסטה סגולה ופיקנטית

מבשלים את הסלק במים עד שהמים סגולים מאוד ואז מכניסים את הפסטה עד שהיא מוכנה ומסננים. בסיר רחב ממיסים את החמאה מוסיפים שום הכתוש. מוסיפים את האפונה ומבשלים כ- 15 דקות נוספות. מוסיפים את הפסטה חזרה לסיר עם האפונה מוסיפים את הבזיליקום והפרמז'ן ומגישים.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf