פסטה עם קישואים

מתכון טעים וקל הכנה לפסטה טעימה עם קישואים, עשירה בטעמים.

מתכון פסטה עם קישואים
רכיבים למתכון פסטה עם קישואים
1 חבילה פסטה פטוצ'יני מוכנה על פי הוראות יצרן ומסוננת
4 זוקיני / קישואים קטנים
10 עלי מרווה
2 כפות שמן זית
2 שיני שום שלמות
1 לימון- מיץ וגרידת לימון
20 עלי בזיליקום טריים
½ כוס גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן הכנת פסטה עם קישואים

חותכים את הזוקיני לאורך ל4 חלקים ושוב ל- 4 חלקים. מחממים את שמן הזית והמרווה בסיר רחב ושטוח. כשהשמן חם מוסיפים את הזוקיני, המלח והפלפל ומזהיבים קלות תוך כדי ערבוב. מוסיפים שום ומערבבים עוד כ2 דקות. מוסיפים למחבת את הפטוצ'יני ואת מיץ הלימון וגרידת הלימון, את עלי הבזיליקום הטריים ומערבבים בעדינות. מעבירים לכלי הגשה וזורים מעל גבינת פרמז'ן.

 

 

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf