פשטידה קלאסית, טעימה וקלה להכנה.

רכיבים למתכון פשטידת כרובית
כרובית בינונית, שטופה ומחולקת לפרחים קטנים
2תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
3ביצים
1/2 כוס חלב
250גרם גבינה לבנה
100גרם גבינה צהובה מגורדת
100גרם גבינה בולגרית
פלפל שחור, קמצוץ אגוז מוסקט, מלח לפי הטעם
2תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
3ביצים
1/2 כוס חלב
250גרם גבינה לבנה
100גרם גבינה צהובה מגורדת
100גרם גבינה בולגרית
פלפל שחור, קמצוץ אגוז מוסקט, מלח לפי הטעם
אופן הכנת מתכון פשטידת כרובית
מבשלים את הכרובית ותפוחי אדמה במי מלח כ-15 דקות, מסננים ומצננים מעט. טורפים את הביצים ומוסיפים את החלב, הגבינות, הפלפל, האגוז המוסקט והמלח. יוצקים על הירקות המבושלים ומערבבים קלות, את התערובת יוצקים לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ- 50 דקות או עד להזהבה.