קדירה איכותית של ירקות וסלמון, קלה להכנה ומלאה בטעמים.

רכיבים למתכון קדירה פיקנטית של לקט לקוסקוס וסלמון
אופן הכנת מתכון קדירה פיקנטית של לקט לקוסקוס וסלמון
מכניסים את הלקט לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות ,מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים, מבשלים 10 דקות נוספות ומסננים.מ חממים שמן בסיר ומטגנים את השום הכתוש כדקה. מוסיפים את הלקט ואת יתר הרכיבים, למעט הדגים, מערבבים ומבשלים כ- 3 דקות. מניחים את פרוסות הסלמון) העור כלפי מטה) בקדרה ומעל את תערובת הלקט. מכסים ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ-40 דקות. ניתן להגיש על מצע קוסקוס או אורז.