קדירה פיקנטית של לקט לקוסקוס וסלמון

קדירה איכותית של ירקות וסלמון, קלה להכנה ומלאה בטעמים.
מתכון קדירה פיקנטית של לקט לקוסקוס וסלמון
רכיבים למתכון קדירה פיקנטית של לקט לקוסקוס וסלמון
 1שקית לקט קפוא מוכן לקוסקוס
 ¼כוס שמן
 3שיני שום כתושות
800 גרם פילה דג סלמון פרוס
 1גבעול סלרי פרוס עם העלים
 2כוסות קוביות עגבניות משומרות
 2פלפלים אדומים חריפים
 1כפית עלי טימין
2 כפות פפריקה מתוקה
מלח, פלפל שחור גרוס
 ¼כוס מיץ לימון טרי
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
½ כוסכוסברה  קצוצה
3 כפות שמיר קצוץ
אופן הכנת מתכון קדירה פיקנטית של לקט לקוסקוס וסלמון
מכניסים את הלקט לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות ,מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים, מבשלים 10 דקות נוספות ומסננים.מ חממים שמן בסיר ומטגנים את השום הכתוש כדקה. מוסיפים את הלקט ואת יתר הרכיבים, למעט הדגים, מערבבים ומבשלים כ- 3 דקות. מניחים את פרוסות הסלמון) העור כלפי מטה) בקדרה ומעל את תערובת הלקט. מכסים ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ-40 דקות. ניתן להגיש על מצע קוסקוס או אורז.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf