קדירה מחממת ומשביעה של בשר איכותי וירקות.

רכיבים למתכון קדירת אסאדו ותפוחי אדמה
1½ק"ג אסאדו עגל טרי חתוך לקוביות גדולות
3בצלים גדולים פרוסים
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
ראש שום מפורק
1חבילת פטריות פרוסות
1כף פפריקה
1כפית גריל עוף
מלח, פלפל שחור גרוס- לפי הטעם
אופן הכנת מתכון קדירת אסאדו ותפוחי אדמה
מטגנים את הבשר מכל הכיוונים ומוציאים לצלחת למנוחה. מטגנים בסיר את הבצל השום והפטריות, מוסיפים חזרה את הבשר והתבלינים ומכסים במים. מבשלים כשעה עד שהבשר רך.