קדירת בקר ובירה

קדירה חורפית של בשר ובירה, מתכון משובח לכל הדעות.
מתכון קדירת בקר ובירה
רכיבים למתכון קדירת בקר ובירה
 700גר' בשר לצלי- חתוך לקוביות
 2כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
 1פחית בירה לבנה
 1כוס ציר בשר
 2גזרים מגורדים גס
2 כפות קמח
 4כפות ליצוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנת מתכון קדירת בקר ובירה
במחבת עם מעט שמן זית משחימים את חתיכות הבשר מכל הכיוונים ומעבירים אותם לקדירה. מטגנים את הבצל ומוסיפים לקדירה. מוסיפים לקדירה את הירקות, הבירה, הליצוף והגזר, מוסיפים את עלה הדפנה והתיבול. מכסים את הקדירה לתנור וצולים בחום של 180 מעלות למשך שעתיים. חמש דקות לפני הסיום מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומחזירים לתנור לעוד כרבע שעה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf