קדירת בשר וירקות שורש

קדירה מהבילה ומזינה של מגוון ירקות שורש.
מתכון קדירת בשר וירקות שורש
רכיבים למתכון קדירת בשר וירקות שורש
 1½ק"ג בקר לצלי חתוך לקוביות
מעט שמן זית
3 בצלים קצוצים גס
 2גבעולי כרשה פרוסים
6 גבעולי סלרי קצוצים
1 שורש פטרוזיליה קצוץ
6 גזרים פרוסים
 10תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, שבבי צ'ילי חריף, עלי טימין, פטרוזיליה
 1כף אבקת מרק בצל
 1½כוסות ציר עוף
אופן הכנת מתכון קדירת בשר וירקות שורש
במחבת עם מעט שמן זית סוגרים את קוביות הבקר היטב מכל הצדדים. מוציאים מהמחבת לצלחת. מטגנים את הבצל, שורש הסלרי, שורש הפטרוזיליה, הכרשה, גבעולי הסלרי והגזרים. מוציאים מהמחבת ושמים בקדירה יחד עם הבשר וכל שאר הרכיבים. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני לשעה, לאחר שעה מנמיכים את הטמפרטורה ל-100 לאפייה של שעתיים נוספות
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf