קדירת ירקות

מתכון קל ופשוט לקדירה עשירה בירקות מגוונים. מנה בעלת ערך קלורי נמוך.
מתכון קדירת ירקות
רכיבים למתכון קדירת ירקות
2 בטטות
3  גזרים
½ ק"ג דלעת
2 פלפלים
2 סלקים
1 שורש סלרי
1 שומר
1 בצל
2 עגבניות
2 תפוחי אדמה
3 גבעולי אורגנו
3 גבעולי טימין טריים
5 כפות שמן זית
כף מלח גס
אופן הכנת מתכון קדירת ירקות
שוטפים היטב את הירקות וחותכים לקוביות גדולות ,מערבבים את התבלינים יחד עם עשבי התיבול ושמן הזית ויוצקים מעל הירקות, מניחים בתבנית אפייה או פיירקס ואופים בחום גבוה של 200 מעלות למשך ½ שעה. לאחר ½ שעה מנמיכים את חום התנור  ל-120 מעלות ואופים עוד כשעה, עד התרככות הירקות.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf