קדירת עוף בפפריקה

קדירת עוף טעימה ומשביעה מהמטבח ההונגרי.
מתכון קדירת עוף בפפריקה
רכיבים למתכון קדירת עוף בפפריקה
 1ק"ג כרעי עוף מחולקים, ללא עור
מעט שמן זית
 2בצלים פרוסים
4 שיני שום כתושות
 2גזרים פרוסים
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
 250גר' פטריות פרוסות
 400גר' שימורי עגבניות מרוסקות
 ¼כוס רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 1שמנת צמחית
אופן הכנת מתכון קדירת עוף בפפריקה
מטגנים במחבת עם מעט שמן זית את חלקי העוף עד השחמה. בקדירה גדולה מניחים את חלקי העוף ומעל את כל שאר הרכיבים מלבד השמנת הצמחית. מערבבים היטב ומכסים, מכניסים את הקדירה לתנור שחומם מראש בחום בינוני לשעה וחצי. לפני ההגשה מערבבים פנימה את השמנת הצמחית.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf