קדירת עוף מהבילה וריחנית לארוחה מושלמת.

אופן הכנת מתכון קדירת עוף ואורז ברוטב קארי
אופן הכנת מתכון קדירת עוף ואורז ברוטב קארי
מחממים בסיר בינוני 2 כפות שמן, רצועות העוף וכף אבקת הקארי ומטגנים עד שהן משנות את צבען, ומוציאים לצלחת. מחממים באותו סיר את השמן הנותר, מכניסים את הבצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים 1 כף אבקת קארי וממשיכים לטגן. מוסיפים את הגזר, הצימוקים ורצועות השזיפים וממשיכים לטגן כ- 2 דקות. מוסיפים את האורז ומטגנים למשך 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים את רצועות העוף ואת המים הרותחים. מביאים לרתיחה ,מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 דקות. מערבבים היטב בעזרת מזלג לפני ההגשה.