עוף פריך ברוטב ג'רק (ג'מייקני)

עוף ברוטב ג'מייקני ארומטי. עשיר בתבלינים וטעמים מיוחדים. מתאים גם כמרינדה לבשרים ועופות.

עוף פריך ברוטב ג'רק (ג'מייקני)
רכיבים למתכון עוף פריך ברוטב ג'רק (ג'מייקני)
6-8 חתיכות עוף עם העור
 
לרוטב:
4 בצלים ירוקים
6 שיני שום
טימין טרי
3 עלי דפנה טריים
1 כפית ציפורן
6 כפות רום
2 כפות  ליצוף
6 כפות חומץ תפוחים
6 כפות שמן זית 
אופן הכנת מתכון עוף פריך ברוטב ג'רק (ג'מייקני)
מורחים את חתיכות העוף בשמן זית, מפלפלים וממליחים משני הצדדים. צולים את חתיכות העוף במחבת עד להזהבה משני הצדדים.
 
הכנת הרוטב:
טוחנים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון למחית חלקה. מעבירים את הרוטב לפיירקס ומסדרים מעל את חתיכות העוף.  צולים בתנור כ- 15 דקות בחום בינוני. לפני ההגשה בוזקים מעט ליצוף מלמעלה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf