קדירת עוף עשירה בירקות ירוקים, בריאה ומשביעה.

רכיבים למתכון קדירת עוף, שעועית ירוקה ופול
1שקית שעועית ירוקה שלמה קפואה
½שקית פול קפוא
2בצלים קצוצים
¼ כוס שמן זית
6כרעיים של העוף ללא העור
4שיני שום קצוצות
3עגבניות חתוכות לקוביות גדולות
מלח, פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
¾כוס מים
½כוס פטרוזיליה קצוצה לקישוט
אופן הכנת מתכון קדירת עוף, שעועית ירוקה ופול
מטגנים את הכרעיים משני הצדדים עד שישחימו היטב, מוציאים ומניחים בצד. מטגנים את הבצל והשום בסיר רחב עד הזהבה. מעבירים את תערובת הבצל לקדירה ומעל את נתחי העוף והירקות, מתבלים ומערבבים. מוסיפים את המים, השעועית הירוקה, ושמים את הקדירה בתנור לשעה וחצי. לפני ההגשה מפזרים מעל הכל פטרוזיליה קצוצה.