קינואה עם אפונה ונענע

מנה צבעונית ומרעננת של קינואה עם אפונה ונענע, מתכון בריא ומזין, עשיר בחלבונים מן הצומח.
מתכון קינואה עם אפונה ונענע
רכיבים למתכון קינואה עם אפונה ונענע
 1בצל גדול קצוץ
 6שיני שום
 2כפות שמן זית
 1כוס קינואה
2 כוסות מים רותחים
 1כוס אפונה
 15עלי נענע קצוצים
1 כפית פפריקה
 1/2כפית מלח
 1/4כפית פלפל שחור
אופן הכנת מתכון קינואה עם אפונה ונענע
מטגנים בשמן הזית בצל ושום עד להזהבה. מוסיפים את הקינואה ומערבבים, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומכסים. לאחר 10 דקות מוסיפים את האפונה, הנענע והתבלינים ומבשלים במשך 10 דקות נוספות. להגיש חם.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf