קניידלך עם עשבי תיבול

מתכון מעניין ושונה לפסח לקניידלך שכולנו אוהבים ומכירים.
מתכון קניידלך עם עשבי תיבול
רכיבים למתכון קניידלך עם עשבי תיבול
1 ו-1/2 כוסות קמח מצה
1/2 כוס משקה מי סודה
4 ביצים
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים דק
1 בצל קצוץ ומטוגן קלות
אופן הכנת קניידלך עם עשבי תיבול
מערבבים בקערה את קמח המצה עם עשבי התיבול ושמן הזית. מוסיפים את הבצל המטוגן והתבלינים. טורפים את הביצים עם מי הסודה ומערבבים לתערובת קמח המצה. מכניסים למקרר ל- 2-3 שעות. בסיר גדול מרתיחים מים, כשהמים רתחו יוצרים כדורים קטנים ומבשלים על אש נמוכה. כשהכדורים צפים, מבשלים עוד כ- 10 דקות ומוציאים בעזרת כף מחוררת לכלי הגשה. מגישים עם מרק חם.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf