רוטב פלפלים (לפסטה)

רוטב צבעוני, ארומטי בעל טעמים חזקים. מתאים לפסטות, עופות ובשרים.

מתכון רוטב פלפלים (לפסטה)
רכיבים למתכון רוטב פלפלים (לפסטה)
 1פלפל אדום קצוץ
 1פלפל ירוק קצוץ
 1כף פטרוזיליה קצוצה
 300גר' רוטב עגבניות מרוסק לנוזל
 4כפות מים או מרק עוף
 3כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור
אופן הכנת מתכון רוטב פלפלים (לפסטה)
מבשלים את כל הרכיבים יחד כ- 10 דקות ושופכים מעל פסטה מבושלת. ניתן גם להשתמש עם רוטב זה כמילוי ללזניה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf