רוטב פסטו

רוטב עשיר וארומטי, בריא ומזין, הולך נהדר עם פסטות, כריכים, גבינות, אנטיפסטי, סלטים, ואפילו כמרינדה לדגים, עופות ובשרים.
מתכון רוטב פסטו
רכיבים למתכון רוטב פסטו
1 כוס עלי בזיליקום
 2כפות צנוברים (לא קלויים(
 3/4כוס שמן זית משובח ככל שאפשר
2 שיני שום
 6כפות גבינת פרמזן מגוררת
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנת מתכון רוטב פסטו
במעבד מזון טוחנים את כל הרכיבים למחית חלקה. ניתן לשמור במקרר בקופסה סגורה עד 3 שבועות.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf