רוטב ראגו

רוטב איטלקי על בסיס בשר ועגבניות בעל ארומה משגעת (רוטב בולונז).
מתכון רוטב ראגו
רכיבים למתכון רוטב ראגו
 500גרם בשר בקר טחון/עוף טחון/הודו טחון
 1בצל קצוץ
 100גרם רסק עגבניות
 1/2כוס יין אדום יבש
4 כפות שמן זית
1 גזר קצוץ
2 גבעולי סלרי קצוצים
מלח
פלפל שחור
אופן הכנת מתכון רוטב ראגו
במחבת רחבה מחממים שמן זית ומטגנים בצל, סלרי וגזר להזהבה קלה. מוסיפים בשר טחון וממשיכים לערבב כל הזמן. מתבלים ומוסיפים יין אדום, מבשלים עוד כ-10 דקות לצמצום היין. מוסיפים רסק עגבניות ומתקנים שוב את התיבול. מגישים על פסטה, אורז או פירה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf