רול אורז בשרי

מנה מזינה וטעימה, שילוב מושלם של חלבון וירקות. מנה בטעם ישראלי- אסיאתי.
מתכון רול אורז בשרי
רכיבים למתכון רול אורז בשרי
 1חב' דפי אורז
300 גר' רצועות עוף/בקר מטוגנות קלות
1/2 כרוב לבן, פרוס לרצועות דקות
 2גבעולי סלרי ,קצוצים דק
 2גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק
 1חב' נבטים
חצי חב' פטריות שמפיניון פרוסות דק
 6כפות רוטב סויה
6 כפות רוטב צ'ילי חריף-מתוק
רבע  כוס עלי כוסברה קצוצים גס
אופן הכנת מתכון רול אורז בשרי
טובלים דף אורז במים רותחים ל-10 שניות, מוציאים ומייבשים על מגבת נקייה. ממלאים קצת מכל דבר, מזליפים מעט רוטב סויה ורוטב צ'ילי ומגלגלים לרול. מגישים עם קערית שמן שומשום ורוטב סויה לטבילה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf