שוק טלה בשמן זית ושום

מנה מרשימה לאירוח, שוק טלה בניחוח שום ושמן זית.
מתכון שוק טלה בשמן זית ושום
רכיבים למתכון שוק טלה בשמן זית ושום
 1שוק טלה מנוקה
 6שיני שום קלופות, חצויות
 1/3כוס שמן זית
 2גבעולי רוזמרין
מלח, פלפל
½ כוס יין לבן
אופן הכנת מתכון שוק טלה בשמן זית ושום
חורצים בשוק חריצים קטנים ועמוקים ומחדירים את שיני השום בשוק הטלה, ממליחים, מפלפלים ומורחים היטב בשמן זית. יוצקים לתבנית את היין וצולים בתנור 220 מעלות כ- 20 דקות, ואז ב- 150 מעלות לעוד 45 דקות, פורסים לפני ההגשה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf