תבשיל במיה

תבשיל במיה ברוטב עגבניות עשיר, מגישים עם אורז לבן כתוספת.
מתכון תבשיל במיה
רכיבים למתכון תבשיל במיה
 1ק"ג במיה
 1ק"ג עגבניות חתוכות לקוביות
 4שיני שום
 2פלפל קאיין טרי
 1כפית מלח גס
 1כפית קארי
 1כף שמן זית
 2בצלים או פרסה
 2כוסות מים
 1/2כוס כוסברה
אופן הכנת מתכון תבשיל במיה
שוטפים היטב את הבמיה, חותכים את הקצוות, מניחים על מגבת הפרושה בתוך תבנית שטוחה. מייבשים בשמש ישירה למשך שלוש שעות קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם כף שמן זית. מוסיפים את העגבניות ומוסיפים לבצל המושחם. פורסים את השום ומוסיפים לסיר ומבשלים עוד 10 דקות. מוסיפים את התבלינים והפלפלים הטריים ומערבבים. מוסיפים את הבמיה, מערבבים ומבשלים עוד 20 דקות נוספות. לבסוף, מוסיפים את הכוסברה. כדאי להגיש עם אורז .
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf