מנה נהדרת המורכבת מבשר, ירקות ופסטה מסולסלת.

רכיבים למתכון תבשיל בקר ופסטה
3כפות שמן זית
750גר' נתח בקר עסיסי חתוך לקוביות
5בצלים חתוכים לרבעים
2שיני שום כתושות
2גזרים קצוצים
1כוס יין אדום
3 כוסות ציר בקר
1/2כוס רסק עגבניות
3קישואים פרוסים
2 כוסות פסטה מסולסלת מוכנה לפי הוראות יצרן ומסוננת
מלח ופלפל שחור
750גר' נתח בקר עסיסי חתוך לקוביות
5בצלים חתוכים לרבעים
2שיני שום כתושות
2גזרים קצוצים
1כוס יין אדום
3 כוסות ציר בקר
1/2כוס רסק עגבניות
3קישואים פרוסים
2 כוסות פסטה מסולסלת מוכנה לפי הוראות יצרן ומסוננת
מלח ופלפל שחור
אופן הכנת מתכון תבשיל בקר ופסטה
בסיר רחב עם שמן זית מטגנים את קוביות הבשר עד השחמה מכל הצדדים ומוציאים את הבשר. מכניסים לסיר את הבצל, השום, הגזר ומאדים מספר דקות, מוסיפים את הקישואים ומחזירים את הבשר, הנוזלים, הרסק והתבלינים. מבשלים על אש קטנה שעה וחצי, כשמוכן מערבבים פנימה את הפסטה ובודקים תיבול.