תבשיל בקר ופסטה

מנה נהדרת המורכבת מבשר, ירקות ופסטה מסולסלת.
מתכון תבשיל בקר ופסטה
רכיבים למתכון תבשיל בקר ופסטה
 3כפות שמן זית
 750גר' נתח בקר עסיסי חתוך לקוביות
 5בצלים חתוכים לרבעים
 2שיני שום כתושות
 2גזרים קצוצים
 1כוס יין אדום
3 כוסות ציר בקר
 1/2כוס רסק עגבניות
 3קישואים פרוסים
2 כוסות פסטה מסולסלת מוכנה לפי הוראות יצרן ומסוננת
מלח ופלפל שחור
אופן הכנת מתכון תבשיל בקר ופסטה
בסיר רחב עם שמן זית מטגנים את קוביות הבשר עד השחמה מכל הצדדים ומוציאים את הבשר. מכניסים לסיר את הבצל, השום, הגזר ומאדים מספר דקות, מוסיפים את הקישואים ומחזירים את הבשר, הנוזלים, הרסק והתבלינים. מבשלים על אש קטנה שעה וחצי, כשמוכן מערבבים פנימה את הפסטה ובודקים תיבול.
 
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf